Electro bedrijfswagenmonteur Winterswijk

Over HSF

HSF Logistics beschikt over een uitgebreide en ultramoderne vloot van meer dan 800 koel- en vriestrailers. Een groot gedeelte hiervan komt in Winterswijk voor onderhoud en keuringen, aangezien het van groot belang is dat de te transporteren goederen onder de juiste condities worden geleverd. Ons wagenpark wordt continue aangevuld met trucks die een minimale uitstoot van schadelijk stoffen hebben, daarnaast wordt er gewerkt met een zeer succesvol CO2-besparingsprogramma.

Om de kwaliteit te waarborgen en de werkzaamheden goed te kunnen blijven uitvoeren zijn wij op zoek naar:

ELECTRO BEDRIJFSWAGENMONTEUR (m/v)

Functie informatie:

Je zult zowel in dag- als avonddienst worden ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden in onze werkplaats, waar het totale onderhoud aan ons wagenpark en wagens van derden in eigen beheer wordt uitgevoerd. De werkzaamheden zullen bestaan uit het oplossen van storingen aan het transportmaterieel; het uitvoeren van (o.a. elektronica) reparaties en periodieke keuringen. Wij zijn op zoek naar een ervaren technicus die houdt van het vak en die een zwak heeft voor bedrijfsauto’s en elektronica.

Functie-eisen

  • opleiding motorvoertuigentechniek en/of elektrotechniek
  • diploma APK-keurmeester en Stek-diploma is een pré
  • kunnen werken in teamverband
  • kennis van / affiniteit met de transportbranche

Wat kan BSW jou bieden?

  • Een uitdagende functie binnen een team met jarenlange ervaring
  • De mogelijkheid om te werken aan verschillend merken vrachtwagens en trailers
  • Een passend salaris conform opleiding, werkervaring en CAO
  • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering, een fietsplan, een actieve personeelsvereniging.

Zin in een nieuwe uitdaging?

Klaar om de werkplaats fulltime te komen versterken? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar hrm@hsf.nl t.a.v. Judith Theissen.
Voor meer informatie over deze vacatures kun je ook bellen met HRM 0543-543606.